werkt met jou aan balans in leven en werk

Nine Star Ki

Nine Star Ki - als onderdeel van Feng Shui - schetst aan de hand van de vijf fasen de verschillen in mensen, met ieder hun eigen kwaliteiten die zij van nature hebben meegekregen. Het doet je inzien waarom je graag met nieuwe dingen bezig bent, of waarom het voor jou van belang is om orde te scheppen op je bureau. Ineens snap je ook waarom je met de ene persoon veel beter door een deur kan dan met de ander. Koppel de vijf fasen aan de acht trigrammen zoals zij worden beschreven in de I Tjing, en je hebt een onuitputtelijke bron van kennis die je ten gunste van ieder kunt benutten.

Ken je talenten!

De ene persoon is ontzettend goed in het werken met cijfers, terwijl de ander het liefst met mensen werkt.

Sommige mensen hebben grootse plannen en ideeen, maar komen nooit tot de uitvoer waar anderen zich graag bezighouden met het verder uitwerken van de details.

De één vindt het heerlijk om de leiding te nemen, waar de ander zich veel meer op zijn plek voelt om de ander tot dienst te zijn of te verzorgen.

Nieuwsgierig wat voor iemand jij bent? Een kort consult kan je veel inzicht geven! 

Klik hier voor de tarieven - particulier

Het nut voor de werkgever

Een formatieplan op basis van de natuurlijke kwaliteiten en eigenschappen van mensen, levert blije en tevreden medewerkers met maximale betrokkenheid.  De juiste mensen op de juiste plekken. Waardoor de effectiviteit en het succes van je bedrijf wordt vergroot.

Degene met de innovatieve ideeën is nou eenmaal niet dezelfde als degene die een team van mensen moet aansturen; voldoende ruimte voor het ontwikkelen van zijn ideeën geeft hem het meeste voldoening. En voor de persoon die de kwaliteiten in huis heeft om besluiten te nemen, kan het heel frustrerend zijn om niet voldoende betrokken te zijn in het beslissingsproces.

Klik hier voor de tarieven - zakelijk

Waar sta je nu?

Waar sta jij in je leven? Met welke thema’s krijg je te maken de komende tijd?

De koppeling van Nine Star Ki en de I Tjing geeft op een verrassende manier inzicht in de unieke blauwdruk die je bij je geboorte hebt meegekregen. 

De thematiek, die als een rode draad door je leven loopt, de manier waarop jij als persoon in het leven staat en met anderen omgaat, de lessen waarmee je te maken krijgt in je leven, en wat dit allemaal samen kan opleveren. Dit zijn de inzichten die je kunt verkrijgen bij het raadplegen van de I Tjing  aan de hand van je Nine Star Ki profiel.  

Klik hier voor de tarieven: particulier/zakelijk