werkt met jou aan balans in leven en werk

Je huis als spiegel

Stel je voor dat het momenteel niet zo vlot met je carriere. Toevallig is je vriendin op bezoek, je beklaagt je over de rommel in de berging naast de hal, en zij raadt je aan om zo'n handige metalen stellingkast te kopen die zij ook heeft. Super handig! 

Twee zaken die niets met elkaar te maken hebben. Zou je zeggen.

En toch: een maand later (de kast is geplaatst) moet je constateren dat er zich van alles heeft ontwikkeld op carriere-gebied, en je ziet weer kansen.

Dit is hoe Feng Shui werkt! 

Door het plaatsen van de stellingkast is er METAAL toegevoegd aan een ruimte, die wel wat sturing kon gebruiken. Tegelijkertijd biedt de verbetering in de situatie jou de mogelijkheid om keuzes te maken, en geeft het helderheid en inzicht in de loop van je carriere. Het gaat weer stromen! 

Klik hier voor de tarieven - particulier

Feng Shui op de werkplek

Ongeacht de grootte van de organisatie, kan Feng Shui veel ten goede veranderen op de werkplek. Je kijkt bijvoorbeeld naar:

  • hoe is het bureau geplaatst?
  • hoe staan de verschillende bureaus ten opzichte van elkaar?
  • is er voldoende ventilatie aanwezig?
  • zijn er planten aanwezig? 

Planten zijn multifunctioneel inzetbaar. Zij absorberen de straling en de uitstoot van schadelijke stoffen uit computers en printers en brengen de energie in beweging. Als scheidingswand tussen bureau's, of om minder aantrekkelijke zaken aan het oog te onttrekken zijn ze erg handig. 

Wit op de muur is helder, maar kan een omgeving saai en weinig inspirerend maken. Kleur daarentegen is fris, maakt vrolijk en kan precies de juiste sfeer en stimulans bieden voor elke ruimte. Welk doel heb je voor ogen in de verschillende ruimtes?

Klik hier voor de tarieven - zakelijk

a Way of Life!

Feng Shui is een manier van leven, op een natuurlijke wijze, met respect voor wat de natuur biedt. Wat het praktisch maakt en eenvoudig. 

En ook nog op een leuke, inspirerende manier via de omgeving waarin je verblijft. Feng Shui is een methode die je bewust maakt van de alom aanwezige energie in jezelf en om je heen.

Ervaar wat kleuren doen en materialen, en hoe zij je omgeving beïnvloeden. 

Als je kiest voor het laten uitvoeren van een analyse, krijg je specifieke informatie over je huis, maar ook veel kennis over de achtergrond. Zo kun je naderhand, als je weer eens wilt veranderen in je huis, makkelijker je keuzes maken. 

Wie eenmaal kennis maakt met deze eeuwenoude Chinese filosofie, zal het zich ongemerkt eigen maken in het dagelijks leven. Met levenslang profijt!