werkt met jou aan balans in leven en werk

Gezondheid door harmonie

Ook bij de Chinese Stoelmassage zijn de basisprincipes van de Traditionele Chinese Geneeskunde leidend, waaronder de Yin en Yang theorie, Qi en de meridianen. Er wordt gebruik gemaakt van TuiNa technieken; dit zijn therapeutische massagetechnieken. Er is sprake van een andere manier van kracht inzetten: minder Li (spierkracht), en meer Jin (interne kracht) met maximaal resultaat.

Chinese Stoelmassage

Mensen hebben vaak last van klachten in nek, schouders en rug, als gevolg van stress en veelvuldig computergebruik. Wel eens aan een regelmatige stoelmassage gedacht? De 20 minuten niet-gewerkte-tijd die de massage in beslag neemt, zal zich al snel dubbel en dwars terugbetalen aan de werkgever, omdat de medewerkers zich gewaardeerd zullen voelen en er door deze preventieve zorg en aandacht minder ziekteverzuim zal zijn. Voor de werknemer is de massage relaxed en zeer prettig om te ervaren.

Aanpak

Tijdens de stoelmassage wordt heel specifiek gewerkt op de omgeving rond de accupunctuurpunten van de belangrijkste meridianen, waardoor er een groot gebied wordt behandeld, wat de cliënt vervolgens veel verlichting zal bieden.

Uiteraard vindt voorafgaand aan de massage zorgvuldig afstemming plaats  over mogelijke bestaande fysieke problemen, waardoor er geen risico is voor het ontstaan van problemen als gevolg van de massage.

Onbelast aan te bieden

Indien aan de juiste voorwaarden wordt voldaan, kan de werkgever de stoelmassages onbelast aanbieden aan de werknemers. Deze voorwaarden zijn:

  • U hebt als werkgever een Arbo-plan
  • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat Arbo-plan
  • De massage vindt tijdens werktijd plaats
  •     De werknemer betaalt geen eigen bijdrage 

Klik hier voor de tarieven