Meer Jezelf Meer Thuis


Nee, ook mijn huis is nog Feng Shui ... niet wordt me vaak gevraagd door mensen.

Ik heb een aardig to-do lijstje liggen dat moet worden afgewerkt voor het zover is, en zet steeds kleine stapjes. Maar ook al is mijn huis nog niet af, niets staat mij in de weg om er elke dag van te genieten. Het to-do lijstje geeft rust en inzicht over de te volgen stappen, en doordat het proces wat langer duurt, kan er hier en daar ook nog aan gesleuteld worden, als er nieuwe inzichten komen.  

Ondanks dat - of eigenlijk meer dankzij :-) - straalt mijn huis uit wie ik ben.

Feng Shui daagt je uit om met je huis - je thuis - meer van jezelf te laten zien. Je leert beter je eigen, persoonlijke keuzes te maken, en minder mee te gaan in de trends van woonbladen en TV programma’s. Je huis moet jouw thuis zijn; de plek waar jij je fijn voelt, tot rust komt, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Of je nou in een villa woont, of in een piepklein appartementje. In de stad, of in een dorp. Of je nu een rommelkont bent, die geniet van allerlei prullaria die je in de loop van de tijd hebt verzameld, of juist super opgeruimd bent en niets laat slingeren. Jouw eigenheid is precies wat een huis persoonlijk maakt, en het laat zien wie er woont.


Waarom Feng Shui?

Bij Feng Shui staan de wensen en het woongenot van jou, en je huisgenoten, voorop. Maar, zal je misschien denken, wat voegt Feng Shui dan toe? Mijn huis is mijn thuis, en ik voel mij er al fijn, waarom zou ik dan een Feng Shui analyse laten doen?


Bewustwording

  • Met Feng Shui word je een spiegel voorgehouden. Je huis fungeert namelijk als een spiegel van jezelf. Door het kijkje in de spiegel leer je met andere ogen te kijken naar jezelf, en je omgeving.
  • Je leert de wisselwerking tussen jou en je huis te zien. Een verandering in jou brengt een verandering in je huis op gang, en een verandering in je huis levert een verandering op in jou.
  • Het is nogal een verschil wanneer je omringd bent met dingen waar je blij van wordt, of met meubels en andere spullen die je misschien wel somber stemmen. Soms is dat een onbewust gevoel, en is het nodig om wat langer stil te staan bij een emotie die wordt opgeroepen.
  • Als je blij bent, maak je andere keuzes dan wanneer je ongelukkig bent. De gevolgen van je keuzes - hoe groot of hoe klein ook - zijn terug te vinden in je huis. De effecten daarvan zijn vaak ongemerkt, en daardoor lastiger te beoordelen. Feng Shui kan helpen om dit zichtbaar te maken.

Als je die bewustwording eenmaal hebt, kun je er je voordeel mee doen. Zo simpel is het. 


Invloed uitoefenen

Want als je eenmaal zichtbaar hebt hoe de beïnvloeding werkt, kun je makkelijker keuzes maken die in je voordeel zullen werken. Je kunt specifiek invloed uitoefenen op de thema’s in je leven die wat versterking kunnen gebruiken.  Een heel natuurlijke manier van werken met de energie die je omringt.


Interesse?

Oeky, evenwicht in huis en lijf!

06 5397 8384