Wanneer is het weer vakantie?


Helaas! Voor de meeste van ons is de vakantie weer voorbij! En kan het uitzien naar de volgende vakantie weer beginnen. Om met Loesje te spreken 

Er is weer volop energie opgedaan. Het hoofd is weer fris en bruist van de ideeën. Het lijf is ontstresst, en staat te popelen om er weer tegenaan te gaan.


Hoe fijn als je deze ‘state of mind’ zou kunnen vasthouden!


Helaas is de realiteit vaak anders. Ons hoge leef- en werktempo brengt ons in no time weer volop in de roes van vergaderingen en deadlines. We zitten meer uren achter de computer, en de grens tussen privé en werk vervaagt. Hierdoor krijgen steeds meer mensen last van pijnklachten in nek, schouders en rug.


Duurzame inzetbaarheid

Het is niet voor niets dat vitaliteit bij veel organisaties hoog op de agenda staat. Voorop staat het optimaal houden van de vitaliteit van de medewerkers, maar inmiddels is het eveneens een extra motivatie voor sollicitanten.

Goed vitaliteitsmanagement levert gemotiveerde medewerkers, die met meer plezier naar hun werk gaan, en daardoor beter presteren.

Naast de noodzakelijke aandacht voor de juiste afstelling van het bureau, de bureaustoel en het advies tot voldoende bewegen doet een regelmatige stoelmassage wonderen!


Wat biedt Oeky?

Oeky biedt Chinese Stoelmassage ‘on the spot’. Tijdens de 15-20 minuten durende massage, waarbij specifiek wordt gewerkt op de omgeving rond de accupunctuurpunten van de belangrijkste meridianen, wordt een groot gebied behandeld.

De doelstelling van de behandeling is preventief. Bij regelmatige stoelmassage krijgen verstoringen in de balans van het lichaam minder kans. Deze preventieve zorg en aandacht zorgt voor minder ziekteverzuim.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van therapeutische massagetechnieken worden beginnende klachten verholpen.


De extra voordelen van Oeky:


Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor meer informatie.