Medewerkers de Volksbank enorm enthousiast over Chinese Stoelmassage

Twee maanden met-veel-plezier-oefenen in Chinese Stoelmassage bij de Volksbank zijn ten einde!

Blije medewerkers meldden zich steeds keurig op tijd, nee opvallend zelfs te vroeg, nieuwsgierig naar de massage die zij onder werktijd kregen aangeboden.  Nog blijer kwamen ze van de stoel en keerden vol energie weer aan het werk. De speciale massagestoel stond opgesteld in een grote ruimte. Kamerschermen boden de nodige beslotenheid voor degene op de stoel, terwijl de voorbijkomende collega’s zicht bleven houden op wat zich erachter afspeelde. Een rustgevend muziekje  op de achtergrond maakte de ervaring compleet.

De massage zelf duurt zo’n 20 minuten; inclusief het verwelkomen van de cliënt, enkele vragen en een praatje. Tijdens de massage wordt gewerkt met TuiNa (spreek uit: twiena) technieken. Dit is een therapie die effectief is voor de behandeling van pijnklachten rondom wervelkolom, gewrichten, spieren en pezen, die speciaal bij vermoeidheid en stress wordt ingezet. De werking van de Chinese stoelmassage is velerlei: activeren van een goede bloedtoevoer, opening van de meridianen, opheffen van blokkades, verlichten van pijnklachten, verwarmen, losmaken en activeren van de spieren, en het kalmeren van de geest.

Maximaal resultaat; minimale tijdsinvestering!

De afgelopen weken heb ik zo’n 128 verschillende ruggen mogen ervaren. Wat was het voor mij goed om zoveel oefenmateriaal onder handen te krijgen! Hetzelfde aantal medewerkers van de Volksbank heeft kennis gemaakt met de weldaad die Chinese stoelmassage biedt. En hoe fantastisch het is om dit tijdens de werktijd te kunnen ondergaan. Maximaal resultaat; minimale tijdsinvestering!

De Traditionele Chinese Geneeskunde vindt haar oorsprong in de cyclische theorie van Yin en Yang en de vijf elementen. Het gaat ervan uit dat alles energie is, er sprake is van een onlosmakelijke verbinding tussen lichaam en geest, en ziekte ontstaat als gevolg van een disbalans tussen Yin en Yang. Met Chinese Stoelmassage herstel je de balans in je lichaam.